Over ons

Over ons

Over ons

Al onze opleidingen worden ontwikkeld in samenwerking met de infratechnische markt en sluiten dus perfect aan op de dagelijkse praktijk van uw organisatie. Deelnemers kunnen hun opgedane theoretische kennis veilig en onder begeleiding toepassen in onze volledig uitgeruste praktijkruimtes. Wilt u meer weten over het verloop van trainingsdagen in ons opleidingscentrum in Dronten, procedures, tarieven of voorwaarden? Lees dan verder op deze pagina of neem direct contact met ons op.

Neem contact met ons op

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven en overige relevante informatie. Wilt u meer informatie over onze opleidingen of andere diensten? Neem dan gerust contact op met ons via het contactformulier of bel ons op 0321-33 90 64.

Tarieven OCNED 2022

Inventarisatie van kennis

Afhangende van de opleiding kunnen er toelatingseisen van toepassing zijn. Om het kennis en ervaringsniveau vast te stellen, doen wij voorafgaand aan de training of opleiding een inventarisatie bij alle deelnemers. Zo kunnen wij samen met u bepalen welke inhoud voor uw medewerkers van toepassing is en voorkomen we onnodige herhaling.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!

Veiligheidstrainingen

Werkzaamheden aan een infratechnische installatie kunnen niet alleen gevolgen hebben voor gebruikers, maar ook voor de technici die aan deze installaties werken. Daarom heeft OCNED een aantal trainingen ontwikkeld die een deelnemer voorziet van een erkend certificaat dat aangeeft dat de vereiste vooropleidingen zijn genoten en er voldoende kennis en achtergrondinformatie is verkregen om deze werkzaamheden op een juiste, verantwoorde en veilige manier uit te voeren.

Opbouw trainingen

De trainingen zijn modulair opgebouwd. Dit houdt in dat er verschillende trainingsonderdelen in blokken zijn ingedeeld. Eén module omvat een aantal lesuren waarna een certificaat kan worden gehaald. Hierdoor kunnen deelnemers gedurende een lesdag meerdere modules te volgen en dus meerdere certificaten behalen. 


De indeling van modules en lesdagen kan op de trainingsbehoefte van de deelnemers worden aangepast.

Theorie in de praktijk

Naast theorielessen bieden wij praktijksimulaties in ons praktijkcentrum. Met meer dan 500 m2 oefenruimte geeft deze faciliteit ruimte aan zowel ervaren als beginnende monteurs om hun theoretische kennis op een veilige manier in de praktijk toe te passen. Deelnemers leren door te kijken, luisteren, mee te doen en te oefenen in verschillende oefenopstellingen.


Wilt u een keer komen kijken? Dat kan! Bel voor een afspraak met 0321-33 90 64

Neem contact op

Bijscholing

We bieden naast opleidingen en trainingen ook bijscholing- en hercertificeringstrajecten aan. Hierbij zijn certificaten, keurmerken en overige documenten te behalen die vereist zijn in de werkgebieden elektra, gas en water. OCNED heeft totaalpakketten waardoor wij u en uw organisatie ontzorgen door de volledige procedure van (her)certificering en (bij)scholing uit handen te nemen. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

logo

Opleidingscentrum Nederland BV

logo

NEDAC BV - BEI & VIAG examens